Saya Siarkan Iklan Nuffnang

:: Google Search ::

Google  

HEADER 2

header nuffnang

:: Mister Links ::

:: SONGS ::

Friday, September 16, 2011

Jumpa Sis Ceeramoon Di Langkawi

Hehehe... :) :)
Siyesly Echa so happy okep..Hari khamis hari 2..Echa dapat gak jumpa blogger terkenal itu..Ceeramoon..korang kenal dak?? Lau tak kenal ni link blog dia..cer jengah sat..


Echa etceli kenal n follow blog Kak Ceera pon hampir 2 tahun yang lepas..My sis Yani yang bagitau..lelama dok baca blog die, besh pulak..layan..sampai lar nih, bila dah berbelog, terus follow blog die n adik bradik yang lain, Sepet n Kak Jem..Depa adik bradik pun berbisnes, dan penah lah jugak shopink2 barang2 depa dok jual..2 yang secara tiba2 leh kenal 2..

1 hal lagi..depa adik bradik jenis tak sombong..Lau dok comment kat status Sepet 2..Die reply jerk..nak tanya pasal blog ke pape ke, depa layan n tolong jerk..tak menyombong pun..so kita pun selesa lah nak kenal2 dengan depa kan...Tak lah segan kan..

Echa kan ade btau, sejak2 join Aaronators fc hari 2, terus aktif kat twitter kan..Terbaca kat twitter yang Kak Ceera mai Langkawi, 2 yang rajin tweet2 dengan die 2..n teringin sangat nak jumpa die n Keisha..Even die bukan VIP or artis..Tapi kira terkenal gak lah dalam dunia blogger..popular okep..bukan nak tumpang glamour, tapi nak kenal2..kebetulan dah mai Langkawi kan..Alah lau die xpemes pun, Echa tetap jugak nak jumpa..Lau tidak bila lagi nak kenal secara dekat kan...So, sebelum Kak Ceera boarding..dan lah kami jumpa kat airport..Besh owh, die tak sombong..peramah, n baik..Ciput, hubby die pun sama..dan jumpa pun sat ja..sembang2 kosong, amik2 gamba n anta Kak Ceera kat departure hall...



Weee...so happy kowt dapat jumpa Kak Ceera yang baik hitu..kenangan 2 kenangan..
Tapi 2 lah..Echa pon kelam kabut khamis 2..Tak dan beli ole2 special lah untuk dia..Juz bagi minyak gamat...Hope Kak Ceera sudi terima lah kan..

Dan pas ni, teringin nak jumpa Sepet n Kak Jem pulops..Seseorang tuh lau dia dah glamour tara mana, tapi tak sombong, Orang respect owh..p la tang mana pun, owg akan pandang n tegur..ramai peminat lagi..


With Keisha yang comey..
Keisha baru bangun tido masa 2..macam anak omputih lah Keisha nih...geram owh..
cute bile tengok die terkedek kedek berjalan..hehehe =)
tak takut orang..diam jerk bila Echa pangku..

Untuk Kak Ceera..kowt lah die baca entry Echa nih..Echa sangat happy dapat jumpa ahkak tau..sembang2..teruja jugak lah..Semoga akak terus sukses dalam dunia blogger, bahagia bersama family tercinta dan dipermudahkan setiap urusan..Maintain chantek tau Kak Ceera!

Insyaallah..ade rezeki kita jumpa di KL pulops...hehehe =)

:: Kak Ceera adalah kecik sajork org nyer yer..comey..chantek okep.. =) ::

No comments:

Post a Comment

Komen Sambil Senyum Senyum yer...

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Friday, September 16, 2011

Jumpa Sis Ceeramoon Di Langkawi

Hehehe... :) :)
Siyesly Echa so happy okep..Hari khamis hari 2..Echa dapat gak jumpa blogger terkenal itu..Ceeramoon..korang kenal dak?? Lau tak kenal ni link blog dia..cer jengah sat..


Echa etceli kenal n follow blog Kak Ceera pon hampir 2 tahun yang lepas..My sis Yani yang bagitau..lelama dok baca blog die, besh pulak..layan..sampai lar nih, bila dah berbelog, terus follow blog die n adik bradik yang lain, Sepet n Kak Jem..Depa adik bradik pun berbisnes, dan penah lah jugak shopink2 barang2 depa dok jual..2 yang secara tiba2 leh kenal 2..

1 hal lagi..depa adik bradik jenis tak sombong..Lau dok comment kat status Sepet 2..Die reply jerk..nak tanya pasal blog ke pape ke, depa layan n tolong jerk..tak menyombong pun..so kita pun selesa lah nak kenal2 dengan depa kan...Tak lah segan kan..

Echa kan ade btau, sejak2 join Aaronators fc hari 2, terus aktif kat twitter kan..Terbaca kat twitter yang Kak Ceera mai Langkawi, 2 yang rajin tweet2 dengan die 2..n teringin sangat nak jumpa die n Keisha..Even die bukan VIP or artis..Tapi kira terkenal gak lah dalam dunia blogger..popular okep..bukan nak tumpang glamour, tapi nak kenal2..kebetulan dah mai Langkawi kan..Alah lau die xpemes pun, Echa tetap jugak nak jumpa..Lau tidak bila lagi nak kenal secara dekat kan...So, sebelum Kak Ceera boarding..dan lah kami jumpa kat airport..Besh owh, die tak sombong..peramah, n baik..Ciput, hubby die pun sama..dan jumpa pun sat ja..sembang2 kosong, amik2 gamba n anta Kak Ceera kat departure hall...



Weee...so happy kowt dapat jumpa Kak Ceera yang baik hitu..kenangan 2 kenangan..
Tapi 2 lah..Echa pon kelam kabut khamis 2..Tak dan beli ole2 special lah untuk dia..Juz bagi minyak gamat...Hope Kak Ceera sudi terima lah kan..

Dan pas ni, teringin nak jumpa Sepet n Kak Jem pulops..Seseorang tuh lau dia dah glamour tara mana, tapi tak sombong, Orang respect owh..p la tang mana pun, owg akan pandang n tegur..ramai peminat lagi..


With Keisha yang comey..
Keisha baru bangun tido masa 2..macam anak omputih lah Keisha nih...geram owh..
cute bile tengok die terkedek kedek berjalan..hehehe =)
tak takut orang..diam jerk bila Echa pangku..

Untuk Kak Ceera..kowt lah die baca entry Echa nih..Echa sangat happy dapat jumpa ahkak tau..sembang2..teruja jugak lah..Semoga akak terus sukses dalam dunia blogger, bahagia bersama family tercinta dan dipermudahkan setiap urusan..Maintain chantek tau Kak Ceera!

Insyaallah..ade rezeki kita jumpa di KL pulops...hehehe =)

:: Kak Ceera adalah kecik sajork org nyer yer..comey..chantek okep.. =) ::

No comments:

Post a Comment

Komen Sambil Senyum Senyum yer...

Note: Only a member of this blog may post a comment.

You Might Also Like ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Loading...